As Clementoni Μαθαίνω & Δημιουργώ Ιπτάμενος Δράκος 8+ (1026-63401)

Κωδικός: 1026-63401

μη διαθέσιμο

22,99 €
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ζήσε απίστευτες περιπέτειες με τον Ιπτάμενο Δράκο του Μαθαίνω και Δημιουργώ! Ένας αλυσοδεμένος δράκος που παλεύει να πετάξει, δίνει ζωή σε μια οπτική ψευδαίσθηση! Ως αποτέλεσμα της προέντασης (τάση + ένταση), ο δράκος φαίνεται να αιωρείται στον αέρα! Ο φανταστικός κόσμος και ο αγαπημένος χαρακτήρας του δράκου έχει συγκεντρωθεί σε ένα μοντέλο για συναρμολόγηση με σκοπό να σε φέρουν σε επαφή με μια νέα αρχή της μηχανικής, την προένταση.

Ακολουθώντας το εικονογραφημένο εγχειρίδιο, καθώς και την εφαρμογή, θα ανακαλύψεις όλες τις τεχνικές πίσω από τον τρόπο που λειτουργεί η ένταση για να δημιουργήσει δομική ακεραιότητα ώστε ο δράκος να φαίνεται πως αιωρείται! Θα βρεις 1 μοντέλο προς συναρμολόγηση σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγιών ή το app και 2 μοντέλα προς συναρμολόγηση σύμφωνα με το app.

Κατασκευάζεται στην Ιταλία
Το App είναι συμβατό με Android TM - Apple και Amazon

Η σειρά Μαθαίνω και Δημιουργώ Build προωθεί τα θέματα STEM (Science-Επιστήμες, Technology-Τεχνολογία, Engineering-Μηχανική, Mathematics-Μαθηματικά) για την ανάπτυξη και ενθάρρυνση της γνώσης των παιδιών σε αυτούς τους τομείς. Κάνοντας πειράματα, τα παιδιά βελτιώνουν τις δεξιότητές τους και εισάγονται στον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Τα παιχνίδια της σειράς Μαθαίνω και Δημιουργώ, κατέχουν κορυφαία θέση στην κατηγορία επιστημονικών παιχνιδιών, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό, αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, για την πραγματοποίηση εντυπωσιακών ασφαλών πειραμάτων και κατασκευών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τις επιστήμες. Είναι μια καινοτόμος σειρά παιχνιδιών με την οποία τα παιδιά θα διασκεδάσουν κάνοντας πειράματα, χρησιμοποιώντας επιστημονικά εργαλεία, ανακαλύπτοντας τη φυσική, τη χημεία, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς επίσης και τα κύρια επιστημονικά και φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά των Επιστημών!