As Company Magnet Box Wooden Princesses Παραμυθένιο βασίλειο 2+ (1029-64046)

Κωδικός: 1029-64046

άμεσα διαθέσιμο

11,99 €

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα παιδιά λατρεύουν τις πριγκίπισσες, τα κάστρα και τα παραμυθένια βασίλεια! Τα παιδιά επίσης λατρεύουν το παιχνίδι με τους μαγνήτες! 20 μαγικοί μαγνήτες σε μια πρακτική ξύλινη θήκη, περιμένουν το παιδί να τους ανακαλύψει και να φτιάξει με αυτούς τους δικούς του παραμυθένιους κόσμους. Πριγκίπισσες, ιππότες, παλάτια, άμαξες και πριγκιπικά αξεσουάρ θα δημιουργήσουν ένα παραμυθένιο περιβάλλον παιχνιδιού. Τοποθετήστε τους μαγνήτες σε οποιαδήποτε μαγνητική επιφάνεια και παίξτε παιχνίδια ρόλων και φαντασίας εντός ή εκτός σπιτιού.

Η ξύλινη θήκη του σετ βοηθάει στην οργάνωση και αποθήκευση των μαγνητών, όντας παράλληλα και ανθεκτική για να αντέχει στην καθημερινή χρήση.

Ιδανικό δώρο για παιδιά από 2 ετών και άνω.

Τι είναι τα AS Magnet Box;

Η σειρά Magnet Box χρησιμοποιεί ξύλινους και χάρτινους μαγνήτες, εκπαιδεύοντας τα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ενώ παράλληλα απελευθερώνει τη φαντασία τους. Μέσα από το παιχνίδι με τα Magnet Box, το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού-χεριού, καθώς μαθαίνει να συνδυάζει μαγνήτες. Το κυριότερο όμως είναι ότι η σειρά βοηθά στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, μέσω της συνεργασίας και της καλλιέργειας της ενσυναίσθησής του.