Lenovo laptop V15 G2 i3 8 GB 256GB 2Y (525262)

Κωδικός: 82KB0002GM

άμεσα διαθέσιμο

399,90 €

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και παραγωγικότητας με έναν λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, οι φορητοί υπολογιστές της σειράς V είναι ιδανικοί για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, καθώς και για όσους ταξιδεύουν συχνά για επαγγελματικούς λόγους.

Το Lenovo V15 G2 ITL είναι ένα Notebook με οθόνη 15.6" που είναι το συνηθέστερο μέγεθος για κάθε χρήση. Η ανάλυση είναι 1920x1080 (Full HD) που αποτελεί την standard λύση μεταξύ ποιότητας εικόνας, κόστους και κατανάλωσης μπαταρίας. Όσο μεγαλύτερη ανάλυση τόσο καλύτερη ευκρίνεια και λεπτομέρεια έχει η εικόνα αλλά παράλληλα αυξάνεται και η κατανάλωση ενέργειας. 
Ο επεξεργαστής που ενσωματώνει είναι ο Intel Core i3 1115G4 χρονισμένος στα 3Ghz της γενιάς Tiger Lake (11th Gen) (2021). Μπορεί να εκτελέσει απροβλημάτιστα εργασίες καθημερινής φύσεως όπως πλοήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία κειμένου και μη απαιτητικό Gaming. 


Διαθέτει μνήμη 8GB RAM DDR4 που είναι η ελάχιστη προτεινόμενη για καθημερινή χρήση. 


Εξοπλίζεται με έναν δίσκο SSD των 256GB. Αυτή η χωρητικότητα είναι αρκετή για το λειτουργικό σύστημα και για μερικά βασικά προγράμματα αλλά πιθανόν να χρειαστεί και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος για την αποθήκευση μεγάλου όγκου φωτογραφιών, video κ.α. Επίσης εκτός απο εξωτερικό σκληρό, υπάρχει η δυνατότητα να αντικατασταθεί ο υπάρχον εσωτερικός δίσκος με άλλον μεγαλύτερης χωρητικότητας. 


Δεν περιλαμβάνει λειτουργικό σύστημα και θα χρειαστεί να εγκατασταθεί ξεχωριστά. Συνήθως Laptops που δεν διαθέτουν λειτουργικό σύστημα, είναι οικονομικότερα σε σχέση με εκείνα που έχουν προεγκατεστημένο λειτουργικό. Επιλέγεται όταν ο χρήστης διαθέτει ήδη μια άδεια την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει στο νέο Laptop. 

Τέλος, διαθέτει συνδεσιμότητες όπως Bluetooth, Ethernet, HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C, Wi-Fi. Με την θύρα HDMI, μπορείτε να συνδέσετε εξωτερική οθόνη, τηλεόραση ή Home Cinema που διαθέτει την συγκεκριμένη θύρα με σκοπό την επέκταση της επιφάνειας εργασίας, την προβολή ταινιών απο το Laptop σε μεγαλύτερες οθόνες και τη μεταφορά του ήχου σε ποιοτικότερες πηγές. Μέσω bluetooth μπορείτε να συνδεθείτε ασύρματα σε συσκευές που διαθέτουν την συγκεκριμένη λειτουργία όπως ασύρματα ακουστικά και ασύρματα ηχεία.

Κατασκευαστής