Πληρωμές/Μεταφορές

Έξοδα αποστολής
Η παράδοση των προϊόντων μας γίνεται, είτε με φορτηγό της εταιρείας μας για περιοχές εντός του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, είτε με ACS για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Η ελάχιστη παραγγελία για το Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων είναι €20,00 και τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

Εντός Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων:  

Αναλυτικά οι περιοχές:  Ανατολής, Ιωαννιτών, Μπιζανίου, Παμβώτιδος, Πασαρώνος, Περάματος.

Δωρεάν αποστολή

 

Για την υπόλοιπη Ελλάδα:

Για παραγγελίες άνω των €100
Δωρεάν αποστολή

Για παραγγελίες κάτω των €100
€3,00

Για τα υπέρβαρα προϊόντα (π.χ. τηλεοράσεις 42 ιντσών, φωτοτυπικά μηχανήματα) η χρέωση εκτός του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, διαμορφώνεται στα €15,00.

Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα, κατάθεση στην τράπεζα και PayPal, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.
Για πληρωμή με αντικαταβολή εκτός του Δήμου Ιωαννιτών, η χρέωση είναι €1,00.

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα nprokos.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας SSL-128 bit τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 01.04.2011, τα παραστατικά αξίας 3.000 ευρώ και πάνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5405-023650-175
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ : 794-469030/35

• Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σε ένα από τα κατάστημα μας.

Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας την ίδια ημέρα από ένα από τα καταστήματα του nprokos.gr που σας βολεύει .

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5405-023650-175
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ : 794-469030/35

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2651091190. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Πληρωμή μέσω PayPal • Παραλαβή από το κατάστημα

  Σας δίνεται η δυνατότητα να παραλάβετε εσείς ο ίδιος(α) την παραγγελία σας από το κατάστημα λιανικής της εταιρείας μας, γλιτώνοντας παράλληλα τα έξοδα αποστολής. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έρθετε στο κατάστημα μας, εργάσιμες ημέρες και ώρες αφού πρώτα σας έχουμε ενημερώσει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.


  • Πληρωμή στο ταμείο

   Εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα, θα πρέπει να επιλέξετε σαν μέθοδο εξόφληση την πληρωμή στο ταμείο του καταστήματος.

 • Φορτήγα μας

  Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στον χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ από φορτηγό της εταιρείας μας. Ισχύει για παραδόσεις εντός του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων. Δείτε εδώ τις περιοχές εντός λεκανοπεδίου για δωρεάν παράδοση.


  • Κατάθεση σε λογαριασμό

   Τραπεζική κατάθεση του οφειλόμενου ποσού σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας. Εφόσον επιλέξετε λογαριασμό, θα πρέπει να καταθέσετε το οφειλόμενο ποσό μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες, με αιτιολογία καταθέτη τον ειδικό 6-ψήφιο κωδικό της παραγγελίας.

  • Πληρωμή με πιστωτική μέσο Paypal

  • Άμεση εξόφληση

   Εξόφληση της παραγγελίας με την παράδοση των εμπορευμάτων στον οδηγό της εταιρείας μας. Καμία επιπλέον χρέωση.


 • Courier (εκτός Λεκ. Ιωαννίνων)

  Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ταχυμεταφορική εταιρεία Γενική Ταχυδρομική για την ασφαλή και γρήγορη παράδοση των παραγγελιών στους πελάτες της. Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας εξαρτώνται από το συνολικό βάρος της παραγγελίας και τον προορισμό.


  • Κατάθεση σε λογαριασμό

   Τραπεζική κατάθεση του οφειλόμενου ποσού σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας. Εφόσον επιλέξετε λογαριασμό, θα πρέπει να καταθέσετε το οφειλόμενο ποσό μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες, με αιτιολογία καταθέτη τον ειδικό 6-ψήφιο κωδικό της παραγγελίας.

  • Πληρωμή με πιστωτική μέσο Paypal

  • Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική

   Ο ασφαλέστερος τρόπος για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Στο επόμενο βήμα της παραγγελίας σας θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της τράπεζας, σε ασφαλή τοποθεσία (SSL Secured) όπου θα σας ζητηθεί να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να γίνει άμεσα η εξόφληση της παραγγελίας.

  • Αντικαταβολή - αμεση εξόφληση

   Εξόφληση της παραγγελίας με την παράδοση των εμπορευμάτων με αντικαταβολή. Επιπλέον χρέωση αντικαταβολής 1,00 ευρώ